ALLOTJAMENT

Bungalow Loft

Bungalows Loft, ideals per a parelles. Són casetes de 20m2 amb llit de matrimoni, menjador amb sofà i televisió, cuineta elèctrica amb nevera i èstris de cuina (olles, paelles, plats, gots, cafetera italiana…). Té un petit lavabo amb vàter i pica. Terrassa coberta amb taula i cadires. Es por afegir una tercera persona al sofà-llit. Admet mascotes amb suplement.

Preus temporada baixa: caps de setmana 65€/nit. Entre setmana 45€/nit. Consulteu descomptes en estades llargues.

Preus en temporada alta: 85€/nit (mínim 2 nits).

La Cabanya

Bungalow per a 4 persones. Ampli i acollidor, amb una habitació amb llit doble, un altell amb dos llits individuals, cuina equipada amb nevera i estris bàsics, torradora, cafetera italiana… menjador, espai exterior descobert amb taula i cadires. Aquest bungalow no té lavabo a l’interior, els serveis estàn situats just al costat del bungalow. Admet mascotes amb suplement.

Preus temporada baixa: caps de setmana 75€/nit. Entre setmana 55€/nit. Consulteu descomptes en estades llargues.

Preus en temporada alta: 95€/nit (mínim 2 nits).

Bungalow Familiar

Bungalow amb dues habitacions i menjador, ideals per a families o grups. Té una habitació amb llit de matrimoni, una amb 3 llits individuals, menjador amb sofà i televisió, cuina amb nevera i èstris de cuina (olles, paelles, plats, gots, cafetera italiana, torradora…). Té un lavabo amb vàter i dutxa. Terrassa coberta amb taula i cadires. Es por afegir una sisena persona al sofà-llit. Admet mascotes amb suplement.

Preus temporada baixa: caps de setmana 95€/nit. Entre setmana 75€/nit. Consulteu descomptes en estades llargues.

Preus en temporada alta: 135€/nit (mínim 2 nits).

PARCEL·LES

El càmping disposa de 30 parcel·les. Les parcel·les per a tendes tenen gespa i molta ombra a l’estiu, són d’entre 30 i 40m2, disposen d’electricitat 6A. Les parcel·les per a caravanes són més allargades, tenen entre 30 i 60m2, amb electricitat 6A i la majoria amb aigua, també són molt ombrejades. La part de baix del càmping queda més a prop dels serveis (lavabos, recepció, pista esportiva, bar i piscina). La zona de dalt del càmping està més aïllada, ideal per a qui prefereixi més tranquil·litat, aquesta zona disposa d’un edifici amb lavabo i dutxa més petitó.

Temporada Baixa: 18.50€ (2 adults + tenda), electricitat 4.5€, nens (-12) 4.5€     Temporada Alta: Parcel·la + tenda/caravana 12€, adults 8€, nens (-12) 5.5€, electricitat 5.5€